Esquenes nues per recaptar fons per l'Hospital de Sant Joan de Déu

Un grup de dones de Sant Boi de Lluçanès ha fet un calendari amb el lema: "A les malalties infantils no els donem l'esquena, l'ensenyem"

La portada del calendari
La portada del calendari | Josep Martínez Castro
Redacció Osona.com
09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:53h
Un grup de dones de Sant Boi de Lluçanès s'ha "despullat" per fer un calendari solidari. Amb el lema "a les malalties infantils no els donem l'esquena, l'ensenyem", unes 35 dones han iniciat un projecte per recaptar fons per l'Hospital Sant Joan de Déu.

Concretament es tracta d'un calendari del 2017 amb fotografies d'aquestes dones mostrant l'esquena nua. Cada mes té més d'una imatge de les participants. Tal com explica el seu fotograf, Josep Martínez Castro, se n'han editat uns 350 exemplars i es poden adquirir als comerços de Sant Boi i Prats, a 10 euros. Tot i així, ha tingut tant d' èxit que, hores d'ara, en queden pocs exemplars.

Tots els diners recollits es destinaran a l'hospital. Totes les fotografies són obra de Josep Martínez Castro i el disseny gràfic i el muntatge del calendari és d'Eulàlia Clotet. L'ànima i la coordinació del projecte han anat a càrrec de la Montse Moreno i la Lídia Martínez.

Tal com remarquen, aquest projecte no hagués estat possible sense les aportacions econòmiques que han fet més d'una setantena de comerços, empreses, establiments, professionals i anònims del Lluçanès, Osona i el Ripollès que hi han cregut i l'han recolzat.
Arxivat a