Les 900 places de la Pels Camins dels Matxos de Torelló, exhaurides en sis dies

La setzena edició de la prova serà el 9 d’abril del 2017 | Les inscripcions es van augmentar en 300 aquest any, amb la incorporació del Tastet de Matxos

Paisatge de la Pels Camins dels Matxos 2016
Paisatge de la Pels Camins dels Matxos 2016 | Adrià Costa
Redacció Osona.com
01 de desembre del 2016
En només sis dies, la Pels Camins dels Matxos de Torelló ja ha exhaurit les 900 places que tenia disponibles. La setzena edició de la cursa es farà el dia 9 d’abril del 2017 i incorporarà una nova prova: el Tastet de Matxos, de 23km. Malgrat que aquesta novetat ha fet augmentar el nombre d’inscripcions disponibles en 300, aquest diumenge passat (27 novembre) a la nit ja no quedava lloc en cap dels dos recorreguts.

Les primeres 100 places de Pels Camins dels Matxos i el Tastet de Matxos es van obrir el dilluns 21 de novembre al vespre, en aquest cas exclusivament per als socis dels clubs esportius locals. La resta de dorsals (500 per la cursa gran i 200 per la petita) es van començar a repartir el dimarts. Des de l’organització es celebra la rapidesa amb què s’han omplert ambdues curses i especialment, les 300 places del Tastet, una nova distància que la consideren com “un veritable repte”.

Prop del 85% dels inscrits de la nova cursa curta són de la comarca d’Osona, mentre que pel que fa a homes i dones, es ratlla el 50% en cada gènere. La distància llarga, per la seva banda, es manté com una de les grans proves del calendari català de curses de muntanya de resistència. En el seu cas, el 40% dels corredors són de fora d’Osona i hi ha participants de les quatre demarcacions catalanes (Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida). Fins i tot es comptarà amb la presència de participants de Saragossa, València les Illes Balears o Badajoz.
 

Pels Camins dels Matxos 2016. Foto: Adrià Costa

Arxivat a