«Eloi, el nedador de somnis», la història de superació d'un jove esportista amb Síndrome de Down

El documental sobre el nedador, produït per Adolescents.cat i La Xarxa, s'estrena dijous a les 21:30 al canal 159 de Movistar+

Eloi Collell
Eloi Collell
Redacció
01 de desembre del 2016
Actualitzat a les 8:38h
"Viure aquests dies al costat de l'Eloi i acompanyar-lo als Special Olympics de Reus ens ha servit per aprendre moltes coses; Que amb esforç i perseverança, és difícil que els somnis no es compleixin. Que guanyar, no sempre vol dir quedar primer". Així comença el documental Eloi, el nedador de somnis produït per Adolescents.cat i La Xarxa. Un film sobre Eloi Collell, esportista osonenc amb Síndorme de Down que ha guanyat diverses medalles als Special Olympics. 

La primera emissió es farà aquest dijous a les 21:30 pel canal 159 de Movistar+ (La Xarxa) i un cop emès també es podrà visualitzar des del portal Adolescents.cat.

Per TDT, el Punt Avui TV emetrà el documental el diumenge 4 de desembre a les 10:00 i a la comarca d'Osona El9TV ha programat les seves emissions el divendres 2 de desembre a les 20:00, el dissabte 3 de desembre a les 21:00 i el dimecres 7 a les 17:30.