Arnau Tordera d'Obeses renega del veredicte dels Premis ARC sobre Sopa de Cabra

El vocalista considera que "és ridícul donar el premi Millor Gira a un grup que ha fet la meitat de concerts que un altre"

Arnau Tordera en una entrevista a La Xarxa
Arnau Tordera en una entrevista a La Xarxa
Redacció
29 de novembre del 2016
Actualitzat el 01 de desembre a les 16:41h
El vocalista d'Obeses, Arnau Tordera, ha renegat del veredicte dels Premis de la Indústria Musical del Directe, els ARC, on s'ha premiat Sopa de Cabra en la categoria de Millor gira per teatre i auditoris de Catalunya. El grup d'Obeses estava nominat conjuntament amb Sopa de Cabra, Marina Rossell i Roger Mas, en aquesta categoria.

Un cop coneguts el veredicte, Tordera no va tardar a encendre la xarxa amb set tuits on considerava que s'havia de "dignificar" els premis ARC amb els seus veredictes. En una entrevista a La Xarxa, Tordera va dir que "és ridícul donar el premi Millor Gira a un grup que ha fet la meitat de concerts que un altre". El músic ha remarcat que no demana que es consideri el premi per Obeses, sinó que s'observi "objectivament".

En la catorzena edició dels Premis de la Indústria Musical del Directe, els ARC, les gires dels Catarres, Oques Grasses i la programació del Teatre l'Atlàntida es van imposar. Concretament, el trio d'Aiguafreda i Centelles es va endur el guardó per la millor gira per sales de Catalunya; Oques grasses va rebre el premi de grup de temes propis dins la millor gira de festa major; i el Teatre Atlàntida de Vic per la millor programació (de teatre o auditori).