El barri Seminari Vell de Vic crea un calendari d'advent per dinamitzar la zona

Es tracta d'una acció per donar a conèixer l'oferta comercial i de restauració de la zona

Un dels comerços amb la finestra al seu aparador.
Un dels comerços amb la finestra al seu aparador. | BB Intervencions
Redacció Osona.com
29 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:29h

Un dels comerços amb la finestra al seu aparador. Foto: BB Intervencions


Els diferents comerços, bars, restaurants, Associació de Veïns i tallers del Barri Seminari Vell de Vic organitzen una campanya de Nadal conjunta: un calendari d'advent ple de sorpreses. Es tracta d'una acció de dinamització per donar a conèixer l'oferta comercial i de restauració de la zona (carrer de la Riera i adjacents), i alhora el teixit associatiu.

La campanya, que començarà aquest dijous 1 de desembre, consisteix en 24 finestres repartides per tots aquests establiments i cada dia de desembre fins a Nadal, s'obrirà una finestra. Aquestes estan realitzades per Green Rock Compedra amb material reciclat i cada participant hi ha afegit un element nadalenc, interpretat de manera creativa i original.

Així doncs, a mesura que passin els dies, s'aniran descobrint les sorpreses que amaga cada local. Cada establiment donarà una butlleta a les persones que els visitin, i aquells que omplin les 24 finestres segellades podran participar en un sorteig d'una panera, amb detalls de cada comerç, bar o restaurant. El sorteig es farà el darrer dia, el 24 de desembre.

Els establiments i entitats particpants són Spinelli & Co, Viatges Alemany, Green Rock Compedra, Malvirto Tatoo, El secret de Sant Jordi, Kiwe Estudi Gràfic, Norton Bar, bbintervencions, Restaurant Òpera Barroca, Emaús Vic, Perruqueria Geminis, Ca la Iaia, Oikia, El Taller de la Riera, Espai Bisell, Bar El Moll de la Fusta, Dolors Costa Estètica, Restaurant Pizzeria La Flama, Ceramista Sama Genís, Barberia Robinson's, CMEstilistes, Nquart, Vic Comerç, Associació de Veïns del carrer de la Riera i Adjacents.

Escenari de joves actors i actrius

Durant aquestes festes també es portaran a terme altres activitats. El dia 3 de desembre alguns comerços de la zona es convertiran en petits escenaris per a joves actors i actrius de l'Institut del Teatre de Vic que realitzaran breus actuacions de 5 minuts sota la temàtica del "Riure". Aquestes intervencions es podran veure a: Kiwe Estudi Gràfic, La Vicaria, El Taller de la Riera, Ca la Iaia, Perruqueria Geminis, CM Estilistes, Barberia Robinson's i Emaús.

Aquesta és la primera col·laboració entre els comerciants de la zona i l'Institut del Teatre, que té la seu també al barri del Seminari Vell de Vic.
Arxivat a