L'Ajuntament de Vic rep la cessió de l'edifici de Can Baumann per la futura Facultat de Medicina

El conveni permetrà començar les obres | L'operació no comporta cap cost pel consistori

Redacció Osona.com
28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:41h

La firma del conveni aquest matí. Foto: Ajuntament de Vic


La Facultat de Medicina de la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) cada cop està més a prop. L'alcaldessa de Vic, Anna Erra; el director general de la Fundació Universitària Balmes, Joan Turró; i la representant de Riera Baume (propietaris de Can Baumann) han signat aquest dilluns la cessió de l'edifici al consistori vigatà.

L'operació no ha comportat cap cost a l'Ajuntament de Vic i, a més, s'ha autoritzat la realització de les obres que hauran d'habilitar l'equipament per convertir-lo en la nova Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-UCC.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Salut, Josep Arimany, ha explicat que les obres s'iniciaran de forma immediata per traslladar-hi el parc cientificotècnic de la UVic-UCC, on s'hi ubicaran els laboratoris Beta i una àrea d'emprenedoria en l'àmbit industrial, i també la primera fase de la Facultat de Medicina, ja que al setembre del 2017 està previst que es puguin començar a impartir les classes.

La Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) va acordar, el passat octubre, impulsar els tràmits per aconseguir que el nou grau en Medicina s'inclogués en la programació acadèmica universitària del curs 2017-2018. Fins a la primavera del 2017 (abans del maig), no se sabrà si el Ministeri d'Educació inclourà la nova carrera en la programació acadèmica universitària.
Arxivat a