«Un gran dia» de Juan Milán, gran guanyador del Festival Julius

El premi està dotat amb 2.000 euros | L'esdeveniment tanca el mes dedicat a l'audiovisual de VICCC2016

Tots els guanyadors, Milán a l'esquerra de tot
Tots els guanyadors, Milán a l'esquerra de tot | Festival Julius
Redacció Osona.com
28 de novembre del 2016
Actualitzat el 30 de novembre a les 11:47h
El curtmetratge Un gran dia de Manuel Juan Milán va ser el guanyador del Gran Premi Julius Ciutat de Vic que va acabar aquest dissabte. A més d'aquest guardó, Milán també va guanyar el premi del públic, premi Pitet de bava.

Enguany, la ciutat de Vic era el tema escollit que havia d'aparèixer en tots els curtmetratges. Aquest motiu tancava el mes dedicat a l'audiovisual de Vic, Capital de la Cultura Catalana (VICCC2016), aquest dissabte al vespre a l'entrega de premis, a l'espai ETC.

D'altra banda el premi honorífic Xesco Jiménez, se'l va endur Jordi Crusats. El segon millor curtmetratge, el premi Bis-B, se'l va endur Màgia vigatana, d'Albert Altés. El primer premi està valorat en 2.000 euros i el segon amb 1.000 euros.
 

Milán recollint el guardó. Foto: Festival Julius


Enguany, el festival s'ha avançat en el calendari i ha servit de paraigües a totes les activitats que Cineclub Vic i l'Ajuntament de Vic han programat durant el novembre. Com a novetat hi havia el concurs Julius Jove, un concurs paral·lel al Julius que pren com a referent els concursos de micro curts que es fan a altres poblacions del territori català. Aquest guardó se'l va endur Arnau Molas amb Ciutat dels Sants, valorat en 300 euros.

Van concursar al Festival Julius un total de 23 curts, 5 dels quals van competir també en la categoria de realitzadors de menys de 25 anys. El jurat del Julius estava format per un fort component vigatà i osonenc. La directora del jurat va ser Clara Roquet i la van acompanyar Miquel Pérez, Antoni Serrat Climent, Aram Garriga i Jordi Ojeda.
 

Consulta la galeria del Festival Julius



Consulta tots els guanyadors:

Arxivat a