Els Catarres tanquen gira amb disc d'or

El trio de Centelles i Aiguafreda s'acomiada dels escenaris, però no definitivament

Redacció Osona.com
24 de novembre del 2016
Els Catarres van tancar dissabte passat, 19 de novembre, la gira "L'Últim adéu" amb un concert a la sala Razzmatazz i de la millora manera. Hores abans van rebre el disc d'or per superar les 20.000 còpies del seu disc Big Bang (Música Global 2015), i mesos abans ja havien venut totes les entrades per la bateria de concerts.

Uns concerts que són un comiat temporal de grup. Ja van avisar que farien una aturada temporal indefinida, però en cap cas un comiat definitiu. Així doncs, durant aquest mes de novembre, s'han acomiadat en sales mítiques de Barcelona, com l'Heliogàbal, la Bikini o l'Apolo.

La despedida és alhora una reivindicació per les sales de concerts com espais "imprescindibles" per a la música en directe. Cada concert tenia unes característiques diferents, des d'un especial famílies fins a un de la formació original.

La gira del seu tercer disc va començar el dia de Sant Jordi del 2015 al mateix Sant Jordi Club. Després d'un any i mig, el trio d'Aiguafreda i Centelles ha fet més d'un centenar de concerts.
 
Arxivat a