Nordlogway completa una inversió de 6,5 milions d'euros en ampliació del magatzem de Manlleu

L'operador logístic es posiciona com un "hub" de referència al territori en el sector del transport de mercaderies

Redacció Osona.com
25 de novembre del 2016
Actualitzat el 29 de novembre a les 9:10h

Un transelevador, un automatisme que serveix per classificar les mercaderies Foto: Nordlogway


L'operador logístic Nordlogway ha completat amb una nova ampliació de 1.600 metres quadrats a les seves instal·lacions de Manlleu, una inversió en plataformes logístiques a Osona per valor de 6,5 milions d'euros. L'última inversió ha estat en aquests 1.600 metres quadrats en un altell de dues plantes, i en un innovador pla d'IT (informàtica i telecomunicacions internes i externes amb els clients i col·laboradors).

Tal com informen a través d'una nota, es tracta de la plataforma logística més moderna i innovadora que hi ha actualment al servei de la indústria d'Osona i la Catalunya interior. Així doncs, Nordlogway es posiciona com a un hub de referència al territori en el sector del transport de mercaderies. Amb la inversió en IT, a més, s'anticipa adaptant-se a les necessitats de les empreses d'Osona i la Catalunya interior.

L'import de l'última ampliació en el magatzem industrial concretament ascendeix a 400.000 euros, i la inversió en informàtica i telecomunicacions, a 200.000 euros. A més, a nivell organitzatiu ha representat un increment en la coordinació en tot allò que fa referència a les telecomunicacions internes i externes que permeten oferir una millora en el servei a la indústria del territori.

Pel que fa als canvis futurs es centraran a millorar la formació de l'equip humà i potenciar uns perfils més tecnològics, però també amb un pes important dels idiomes. Tot plegat en la línia de potenciar les comunicacions amb les principals xarxes logístiques a nivell internacional, en un servei innovador i punter que es posa a disposició de la indústria d'Osona i la Catalunya interior.

La inversió en tecnologia punta en les seves instal·lacions de Manlleu, amb estanteries robotitzades que permeten fins a una rotació de 120 palets per hora, situen l'empresa com un operador logístic punter que pretén marcar la diferència en un territori històricament molt dependent de les plataformes logístiques de l'entorn metropolità.
 

Imatge exterior de la seu de l'empresa, a Manlleu Foto: Nordlogway

Arxivat a