Els Mossos lliuren els diners de la Caminada Solidària a oncologia de la Regió Central

Pilarín Bayés, Fermí Fernàndez, representants dels hospitals i de Mossos
Pilarín Bayés, Fermí Fernàndez, representants dels hospitals i de Mossos | Mossos
Redacció
23 de novembre del 2016
Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Central han fet lliurament al Consorci Hospitalari de Vic, a la Fundació Althaia de Manresa, al Consorci Sanitari de l'Anoia i a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, dels diners aconseguits en la Caminada solidària Fem el camí al teu costat 2016.

Aquesta caminada, impulsada per agents del cos de Mossos d'Esquadra, es va portar a terme el passat 13 de maig, amb l'objectiu d'obtenir fons pels serveis d'oncologia de les quatre institucions de la Catalunya Central.

Gràcies a la venda de samarretes i a la col·laboració desinteressada de diferents entitats i personalitats de diversos àmbits, enguany s'ha aconseguit recaptar 33.973 euros.

Un representant de cada hospital ha recollit els diners recaptats, i ha agraït l'interès dels Mossos d'Esquadra en ajudar en la lluita contra el càncer.

En representació del Consorci Hospitalari de Vic va recollir els diners la Dra. Marta Parera; la Dra. Montserrat Domènech de la Fundació Althaia; del Consorci Sanitari de l'Anoia, el Director Assistencial Ramon Sellarès i de l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, la Dra. Anna López.

Els padrins d'aquesta edició, l'actor i humorista Fermí Fernández i la ninotaire Pilarín Bayés, van fer incís en la gran il·lusió que els ha fet de compartir padrinatge i formar part d'aquesta iniciativa. I els va impressionar el fet d'haver estat capaços de mobilitzat a més de 1.200 persones en una caminada de 26 quilòmetres.
Arxivat a