Concert de Fràgil i subhasta solidària a Calldetenes a benefici dels refugiats

Els diners recaptats es donaran a l'ONG Proactiva Open Arms, dedicada a rescatar refugiats del mar | Durant el concert, Ricard Puigdomènec, Ju, Quimi Portet i Pep Poblet interpretaran alguns temes

Toni Coromina
23 de novembre del 2016
Actualitzat el 25 de novembre a les 8:26h

El grup de Fràgil


Aquest dissabte 26 de novembre, l'auditori de Calldetenes acollirà un concert i subhasta solidària a benefici dels refugiats de la guerra. La vetllada, presentada pel mític Doctor Ginestet, començarà a dos quarts de 9 del vespre amb la subhasta de guitarres donades per músics de renom i diverses obres d'artistes plàstics relacionats amb Osona: Toni Garcia, Pep Madrenas, Marià Dinarès, Manolo Gómez, Jordi Sarrate, Josep Vernis, Francisco Ibañez, Isa Basset, Jordi Serrat, Quimi Portet, Manolo García, Miquel S. Vilà, Tiua ESF i Ferrran Blancafort. Després de la subhasta hi haurà un parlament on s'explicarà la trajectòria i els objectius de l'ONG Proactiva Open Arms, destinatària dels diners recaptats.

Fràgil, una banda formada per músics veterans de la Plana de Vic

Pels voltants de les 10 de la nit començarà el concert del grup Fràgil, una banda de músics veterans de la Plana de Vic que en aquests moments estan interpretant cançons del compositor madrileny Antonio Vega, exponent de la música Pop de finals de segle, amb èxits de referencia com La chica de ayer, Una decima de segundo, Lucha de gigantes, El sitio de mi recreo i altres.

Fràgil està formada per Quim Vilaplana (Bateria), Noris (baix), Koki i Xavier Balaielles (guitarres), Ramon Altimir (teclats) i Ignasi Subirachs (veu). Tots ells tenen una dilatada experiència als escenaris i han tocat en diferents èpoques amb artistes de renom com Pep Sala, Pau Riba, Jaume Sisa, El Último de la Fila, Bars, Sau, Aurelio i los Vagabundos, Taxi Tat, Kul de Mandril, Situados Proximamente, Steve and The Hooligans, Club Flamingo, Laura Segarra, L'Home Groc o Pubers, entre d'altres. En el transcurs de la vetllada, la banda compartirà l'escenari amb JU, Ricard Puigdomènech, Pep Poblet i Quimi Portet, que interpretaran alguns temes. Al final del concert hi han reservades algunes sorpreses.,

Els beneficis seran per a l'ONG Proactiva Open Arms

Proactiva Open Arms, la destinatària de la recaptació, és una organització no governamental i sense ànim de lucre, la principal missió del qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d'una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència a les costes espanyoles.

Els seus membres es dediquen a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al Mar Egeu i la Mediterrània Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú no explica. Després de l'acord entre la UE i Turquia, Proactiva Open Arms està actuant al Mediterrani amb un vaixell medicalitzat de vigilància i salvament, amb la finalitat d'evitar que es perdin més vides al mar i acabar amb el tràgic èxode de refugiats. Les entrades (10 euros) es podran comprar a la taquilla el dia de la subhasta-concert i també es poden adquirir a la web.
 

Compra les entrades

Cartell de l'esdeveniment Foto: Auditori Teatre de Calldetenes