La Cambra premia Braut Eix Ambiental, Aprentik, Fundació Areté, Splendid Foods i Ramon Isern

La delegació d'Osona de l'entitat distingeix les millors empreses de l'any en els àmbits industrial, de serveis, agroalimentària, responsabilitat social empresarial i a la trajectòria empresarial | Josep Pujadas, president de la delegació, anuncia que deixa el càrrec després de sis anys al capdavant | Manel Arroyo, vicepresident del F.C. Barcelona, va fer una conferència sobre l'economia i l'esport.

Els guardonats d'enguany
Els guardonats d'enguany | Cambra del Comerç
Redacció Osona.com
22 de novembre del 2016
Aquest dilluns es va celebrar el Dia de la Cambra a Osona, l'acte més emblemàtic de la Delegació que cada any reuneix empresaris de la comarca. Enguany la delegació osonenca de la Cambra de Comerç de Barcelona va guardonar cinc empreses en l'àmbit del sector agroalimentari, serveis, industrial, Responsabilitat Social Empresarial i a la trajectòria empresarial.

El premi a l'empresa industrial va ser per a Montse Braut, de Braut Eix Ambiental, una empresa que dóna resposta a les noves exigències del mercat, derivades de l'enduriment de la legislació en matèria de medi ambient i de l'aigua.

També es va lliurar el premi a la millor empresa de serveis a Sílvia Cardona, Imma Valls i Judit Boix. Totes elles van crear el seu projecte educatiu Aprentik, que està basat en la robòtica educativa com a eina pedagògica i que té com a objectiu millorar l'aprenentatge dels alumnes i recuperar la motivació dels infants en l'educació.

Dins l'àrea de la responsabilitat social empresarial, Joan Carles Rodríguez i Mercè Generó van recollir el guardó de la Fundació Areté, que té la finalitat de contribuir a la millora de la societat a través d'empreses que treballen per a la inclusió social i laboral de persones amb problemes de salut mental i addiccions.

Pel que fa al sector agroalimentari, David Garcia-Gasull va recollir el premi de l'empresa Splendid Foods, que aplega quatre marques d'embotit clarament diferenciades, amb públics i trajectòries singulars.

Finalment, es va lliurar el premi a la millor trajectòria empresarial a Ramon Isern Oliver (Isern Electrodomèstics), amb el qual es vol reconèixer la seva constància, esforç i capacitació en la feina.

La vetllada va comptar amb la conferència del vicepresident del F.C. Barcelona i Managing Director de Dorna Sports, Manel Arroyo, que va parlar sobre el paper de l'esport en l'economia del segle XXI.

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, va ser l'encarregat de donar la benvinguda a l'acte i el delegat de la Cambra a Osona, Josep Pujadas, va aprofitar la seva intervenció per anunciar que deixarà el càrrec, perquè es dóna per finalitzat el seu mandat, que ja s'ha prorrogat durant dos anys. En total ha estat sis anys al capdavant de la Delegació. Encara no es coneix qui el substituirà. La cloenda de l'acte va anar a càrrec de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra.