Els comerciants del Voltreganès presenten el seu vídeo promocional

El film posa en valor de proximitat a través d'un programa de televisió sobre un cas que porta de bòlit a la Guàrdia Civil de la zona

El film ha tingut la col·laboració del grup de teatre de Sant Hipòlit i dels veïns de la zona.
El film ha tingut la col·laboració del grup de teatre de Sant Hipòlit i dels veïns de la zona. | YouTube
Redacció Osona.com
22 de novembre del 2016

L'associació de comerciants del Voltreganès (ACV) presenta el seu vídeo promocional Què està passant al Voltreganès?. Es tracta d'una proposta atrevida i trencadora que vol posar en valor els comerços de proximitat a través d'un programa de televisió sobre un cas que porta de bòlit a la Guàrdia Civil al Voltreganès. El film ha tingut la col·laboració del Grup de Teatre de Sant Hipòlit i dels veïns de la zona.

El vídeo forma part de les noves accions de dinamització comercial que s'han dissenyat enguany. S'ha renovat el logotip de l'associació per adaptar-lo als temps moderns i s'està creant un portal web dels comerços associats amb un apartat dedicat específicament a promocions, que es renovarà mensualment. També es va presentar la campanya de Nadal; els comerços de l'ACV regalaran butlletes als seus clients per participar en el sorteig de 3 premis, un de 700, un de 500 i un de 300 euros per gastar-se als establiments associats.

Totes aquestes accions s'emmarquen en el Pla de dinamització del comerç del Voltreganès, que té el suport dels ajuntaments de les Masies de Voltregà i de Sant Hipòlit de Voltregà, així com de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Fa poques setmanes que aquests dos ajuntaments van engegar una iniciativa de bosses reutilitzables per potenciar el comerç de proximitat i reduir el consum de bosses de plàstic.
 

La nova bossa. Foto: Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà