Ajornat el judici contra l'activista de les Masies de Roda que va ser detinguda a Grècia

Ariadna Masmitjà s'enfronta a una pena que oscil·la entre els 6 mesos i els 5 anys de presó

Redacció Osona.com
21 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:44h

Ariadna Masmitjà Foto: YouTube


El judici contra la jove de les Masies de Roda Ariadna Masmitja, acusada de desobediència a l'autoritat, ha estat ajornat. Masmitjà va ser detinguda a Idomeni el passat abril i havia de ser jutjada aquest divendres passat a Kilkis (Grècia). Concretament, l'arrest es va produir el passat 13 d'abril quan les forces de seguretat van aturar un grup de voluntaris a la carretera i van registrar el cotxe.

Tal com explica elter.net, el judici s'ha ajornat pel 22 de setembre del 2017 perquè els documents de la defensa no estan traduïts i també perquè hi ha hagut entrebancs en la traducció de testimonis.

Igual que els seus companys de voluntariat detinguts, també se l'acusa de posar en perill les relacions entre Macedònia i Grècia, d'intentar posar en perill la vida d'altres persones (dels antiavalots) i d'alterar l'ordre públic. L'activista osonenca s'enfronta a una pena que oscil·la entre els 6 mesos i els 5 anys. Masmitjà és militant del grup feminista la Xinxa de Manlleu i jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat.
Arxivat a