Cuines de TV3 explica com fer un bon pa amb tomàquet amb Llonganissa de Vic

Marc Ribas ho explica des de l'assecador de la plaça dels Màrtirs

El programa de TV3 Cuines
El programa de TV3 Cuines
Redacció Osona.com
16 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:27h

El programa de TV3 Cuines ha dedicat un capítol al pa amb tomàquet i a la Llonganissa de Vic. Primer de tot, el cuiner Marc Ribas ha explicat el procés de com fer un bon pa amb tomàquet: torrar o no torrar el pa, sucar-lo amb tomàquet de penjar, tirar-li sal i, sobretot, un bon oli.

Ribas ha explicat aquest procés a l'assecador de la marca vigatana de llonganisses, concretament el de la plaça dels Màrtirs. Després, s'ha desplaçat a l'espai on es desfà la carn del porc. El conductor del programa ha ensenyat quines són les parts del porc que es fan servir per fer una llonganissa i el procés d'embotir-la en el budell. El cuiner diu, com es pot veure en el vídeo, que és el pernil de gla de Catalunya.
Arxivat a