Cuines de TV3 explica com fer un bon pa amb tomàquet amb Llonganissa de Vic

Marc Ribas ho explica des de l'assecador de la plaça dels Màrtirs

per Redacció Osona.com , 16 de novembre de 2016 a les 18:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El programa de TV3 Cuines ha dedicat un capítol al pa amb tomàquet i a la Llonganissa de Vic. Primer de tot, el cuiner Marc Ribas ha explicat el procés de com fer un bon pa amb tomàquet: torrar o no torrar el pa, sucar-lo amb tomàquet de penjar, tirar-li sal i, sobretot, un bon oli.


Ribas ha explicat aquest procés a l'assecador de la marca vigatana de llonganisses, concretament el de la plaça dels Màrtirs. Després, s'ha desplaçat a l'espai on es desfà la carn del porc. El conductor del programa ha ensenyat quines són les parts del porc que es fan servir per fer una llonganissa i el procés d'embotir-la en el budell. El cuiner diu, com es pot veure en el vídeo, que és el pernil de gla de Catalunya.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació