La Xinxa de Manlleu organitza una xerrada sobre el judici de l'activitsta de les Masies de Roda

Ariadna Masmitjà serà jutjada a Grècia per resistència a l'autoritat el proper 18 de novembre

Ariadna Masmitjà, just abans de declarar, aquest divendres
Ariadna Masmitjà, just abans de declarar, aquest divendres | Twitter @SaraMMP
Redacció Osona.com
11 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:56h
Aquest dissabte, 12 de novembre, tindrà lloc la celebració del segon aniversari de La Xinxa, Grup Feminista de Manlleu, amb diferents actes al Casal Popular Boira Baixa de Manlleu. Un d'aquests és la xerrada "La solidaritat de les brigadistes a judici" a càrrec d'Anna Carbonell, brigadista a Eko-Idomeni, que explicarà el cas d'Ariadna Masmitjà, a qui demanen sis anys de presó per ajudar a les refugiades.

Hi haurà la projecció d'un vídeo per explicar aquest cas. Al finalitzar l'acte, es farà una foto solidària, amb la gent present, per l'absolució de la brigadista de les Masies de Roda. Precisament el proper 18 de novembre tindrà lloc a Kilkis (Grècia) el judici contra ella per resistència a l'autoritat. S'enfronta a una pena que oscil·la entre els 6 mesos i els 5 anys.

A partir de les nou de la nit hi haurà el sopar i una hora més tard, concert amb "La casa per la teulada" amb Helena Vilar, Mariona Vilar i Jordi Tolosa. Cantautores del Cabrerès es troben per compartir sensibilitats i cançons.
Arxivat a