Comerços de Vic s'intercanvien els aparadors

Vic Comerç presenta la tercera edició de la campanya 'Estem Creuats!'

Un aparador creuat
Un aparador creuat | Vic Comerç
Redacció Osona.com
10 de novembre del 2016
Vic Comerç presenta la tercera edició de la campanya "Estem Creuats!", una iniciativa que consisteix a intercanviar aparadors entre comerços de diferents sectors. Enguany hi participen 18 comerços que durant 14 dies hauran de crear combinacions creatives i arriscades, que Vic Comerç premiarà les millors propostes a la Gala del Comerç d'aquest desembre (millor aparador creuat, millor aparador combinat i millor aparador artístic).

Segons l'entitat, l'objectiu de la campanya és, per una banda, crear sorpresa al passejant decorant l'aparador del comerç amb producte que no té res a veure amb la seva oferta habitual i per l'altra, donar presència de les botigues en altres carrers de la ciutat.

En aquesta tercera edició els 18 comerços conformaran un total de 8 combinacions possibles. Els establiments participants són: Perfumeries Júlia, Culinarium, Els Àngels, Osona Viatges, Farmasalut Vic, Òptica Oculus, Òptica Suprem, Singular, Trasserra, Gallaret, Artipà, Carrera Regal, T52, Joguines Gargamel, Colom Forever, Camí Rural, Visual Opti-3 i Aia.
La campanya finalitzarà el 21 de novembre.
 

L'altre aparador Foto: Vic Comerç


 
Arxivat a