Osona Debats dedica una jornada al territori

En la tercera edició es vol posar en comú la perspectiva de la comarca com a ciutat metropolitana

Redacció Osona.com
09 de novembre del 2016
1200_1478688620cartell
1200_1478688620cartell | Fundació Antiga Caixa de Manlleu
La Fundació Antiga Caixa de Manlleu impulsa des de fa tres anys una jornada que porta per títol Osona Debats per tal de tractar temàtiques d'interès d'actualitat i de la comarca. Enguany, organitzat juntament amb l’Ateneu de Vic, la jornada tractarà sobre el territori i es vol fer una posada en comú des de diferents disciplines amb la perspectiva d’Osona com a ciutat metropolitana. Una comarca plena de llocs, llocs urbans i llocs rurals que contribueixen a aportar energies al conjunt metropolità.

Alhora pretén ser un punt i seguit d’anàlisi i debat, però també de propostes de cara al futur per orientar accions i polítiques que puguin aportar millores al conjunt de la ciutadania osonenca. En la primera edició d'Osona Debats, del 2014, es va tractar l'educació a la comarca; i la segona, el 2015, l'atenció a la gent dependent a Osona.

En la jornada dedicada al territori hi intervindran Xabier Eizaguirre, coordinador d'Osona Debats, i Carles Crosas, arquitectes; Oriol Nel.lo, Jaume Font i Assumpta Vila, geògrafs; Maite Vilalta, economista; Francesc Codina, lingüista i, Pilarín Bayés, ninotaire.  La jornada compta amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Delegació d’Osona i del Consell Comarcal d’Osona. Serà aquest divendres 11 de novembre de les 4 de la tarda a les 9 del vespre a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, a Vic.
 
Arxivat a