Festa gastronòmica al Mercat Municipal de Manlleu

Enguany també es presenta la mascota creada per infants

1200_1478276967vota-la-millor-tapa-del-tastammm-de-nit
1200_1478276967vota-la-millor-tapa-del-tastammm-de-nit | Mercat Municipal de Manlleu
Redacció osona.com
04 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:30h
Aquest dissabte el Mercat Municipal de Manlleu organitza la tercera edició de la festa gastronòmica Tasta’mmm de nit, obrint les seves portes de les 7 del vespre a 11 de la nit, per oferir a tots els visitants un gran assortit de tapes i platets.

Durant la vetllada es podrà gaudir de la gastronomia amenitzada per música, com per exemple el grup musical Els Paracaigudistes Acústics, la visita de la Colla Gegantera de Manlleu i la Colla de tabalers El Serpent de Manlleu. També hi haurà concursos com votar la millor tapa de la nit o de selfies #Tastammm16.

Enguany es presentarà en societat la mascota del Mercat Municipal, creada pels nens i nenes del programa Jugar i Llegir del Casal Cívic Frederica Montseny. En l’edició anterior, els 15 comerços participants van vendre més de 5200 tapes, elaborades amb els millors productes de les seves parades. El Tasta’mmm de nit forma part del programa d’activitats que porta a terme el Mercat durant tot l’any, com la Sardinada popular, la Caminada Gastronòmica, els tallers de cuina de l’Aula Mercat i la coral de música.
 

 
Arxivat a