Detenen un jove amb paperines de cocaïna amagades en ous Kinder a Manlleu

El detingut va trencat-li el braç a un dels agents dels Mossos d'Esquadra

Redacció Osona.com
04 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:29h
Els Mossos d'Esquadra van detenir un jove a Manlleu que portava 17 paperines de cocaïna amagades en la carcassa groga dels regals de quatre ous Kinder. Els fets es remunten al dissabte passat a tres quarts de 5 de la tarda quan un equip de l'ARRO (Àrees Regionals de Recursos Operatius) passejava per Manlleu i va presenciar com un jove s'arrencava a córrer en veure'ls.

El detingut va introduir-se en diferents patis interiors d'habitatges fins que els agents el van interceptar. En el moment de la detenció, el jove va reaccionar violentament amb puntades de peu i mossegades, fins a ferir un agent del cos. Concretament li va trencar el braç i va haver de ser atès quirúrgicament.

Per tots aquests fets al detingut se l'acusa d'un delicte contra la salut pública, d'atemptat contra els agents de l'autoritat i de violació de domicili. A més de les paperines de cocaïna dins dels regals Kinder, també li van trobar 800 euros en metàl·lic i quatre telèfons mòbils. El jove va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

 
Arxivat a