El Foramuralla prepara deu hores de festival amb una programació «eclèctica i de qualitat»

El Teatre l'Atlàntida acollirà dissabte 19 de novembre el festival de música independent de Vic amb actuacions d'una desena d'artistes nacionals i internacionals

Durant la presentació de la nova programació.
Durant la presentació de la nova programació. | Carles Fiter
Redacció Osona.com
31 d'octubre del 2016
Actualitzat el 01 de novembre a les 11:10h
Després de programar concerts setmanalment durant tot l'any, La Jazz Cava es muda per un dia a l'Atlàntida el proper 19 de novembre. Amb el Foramuralla s'obre un ventall més ampli de persones en un espai molt més gran, que tal com va explicar Jordi Casadesús de l'organització en la presentació del programa, s'oferirà "una programació eclèctica i de qualitat". La sisena edició del festival segueix la mateixa fórmula que l'edició anterior, es farà a la tardor i dins el recinte de l'Atlàntida.

Quant a programació, destaca el músic nord-americà Ryley Walker, com a cap de cartell, que actuarà amb la seva banda en el que serà el seu primer concert a Catalunya coincidint amb la presentació del seu nou disc, Golden Sings That Have Been Sung (Dead Oceans, 2016). Walker no estarà sol, i passaran per l'Atlàntida artistes assidus a La Jazz Cava i d'altres per primer cop.

El programa comptarà també amb El Petit de Cal Eril, Itasca, Santi Careta, Maria Arnal i Marcel Bagés, Aries, Ljubliana & Seawolf, Furguson, Selector Dub Narcotic i The Unfinished Sympathy. Les actuacions s'aniran succeint de manera pausada en dos escenaris del teatre, un més íntim a l'entrada, i l'altre a la Sala Joan Maideu, amb capacitat per a unes 300 persones. L'endemà mateix l'artista vigatà Lloret Salvatge clourà el festival amb un concert gratuït a La Jazz Cava.
 

Consulta tota la informació

Compra l'abonament pel Foramuralla

Arxivat a