SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle «Vremya Musei» a Calldetenes

per Redacció Osona.com , 31 d'octubre de 2016 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Vremya Musei és "la comèdia més russa que les comèdies russes". L'espectacle tracta sobre un museu que sobreviu al seu imminent tancament amb la promesa de l’arribada d’una gran peça d’art. A causa del valor incalculable d’aquest objecte se li ha assignat al museu una sala especial, com també dos guàrdies encarregats exclusivament de la seva vigilància.


Sembla, però, que algun imprevist no ha permès que l’obra d’art arribés a la data prevista i els vigilants esperen cada dia expectants l’arribada de la peça per començar la seva feina.

Es tracta d'un espectacle en clau d’humor per a tots els públics protagonitzat per dos personatges entre patètics i entranyables que beu de les influències de Jacques Tati i la recent desapareguda companyia Vol-Ras.

 

Foto: Auditori Teatre de Calldetenes


El muntatge es podrà veure el dissabte 12 de novembre a les 21.30 hores, a l'Auditori Teatre de Calldetenes.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'espectacle, valorades en 60 euros. El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dissabte, 5 de novembre, a les 12 de la nit. L'endemà es comunicaran els guanyadors.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:

 

 

Participació