Laura torna amb èxit a la ciutat dels Sants

Les entrades es van exhaurir per les dues primeres i úniques sessions, i es prorroga l'adaptació de la novel·la de Miquel Llor aquest divendres 28

«Laura a la ciutat del Sants» del Col·lectiu Etcètera
«Laura a la ciutat del Sants» del Col·lectiu Etcètera | Joan Parera
Redacció Osona.com
25 d'octubre del 2016
L'ETC va acollir aquest divendres i dissabte passat l'adaptació teatral de la novel·la Laura a la ciutat dels Sants de Miquel Llor. L'obra va ser un èxit. Tant que les entrades dels dos espectacles programats pel divendres i dissabte passat van exhaurir totes les entrades. Per aquest motiu, s'ha prorrogat l'espectacle aquest divendres 28 a l'ETC.

Amb motiu del mes de les arts escèniques dins el marc de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016, l'associació Etcètera Teatre va presentar aquesta adaptació. La novel·la està escrita l'any 1931 i ambientada a Vic. Narra el viatge iniciàtic de Laura i el seu desenvolupament com a persona, amb una imatge negativa del món rural i catòlic. És una de les actuacions més destacades del mes dedicat a les arts escèniques, com Nador o Abans de l'estrena. El mes d'octubre culminarà amb el primer premi a la creació en dansa.
 

«Laura a la ciutat del Sants» del Col·lectiu Etcètera Foto: Joan Parera
 

«Laura a la ciutat del Sants» del Col·lectiu Etcètera Foto: Joan Parera

Arxivat a