Comerciants de Manlleu visiten Viena per conèixer noves tendències del sector

Està organitzat per l'Oficina de Promoció Econòmica

L'anomenat 'retail tour' enguany es desplaçava a Viena
L'anomenat 'retail tour' enguany es desplaçava a Viena | Ajuntament de Manlleu
Redacció Osona.com
25 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:09h
Els comerciants de Manlleu han tornat a viatjar a una ciutat europea per conèixer noves tendències i formats comercials. Aquestes sortides es van començar a fer l'any 2010. Els últims anys s'ha visitat Berlín, Estocolm i ara Viena, ciutat amb alguns districtes on últimament s'han obert establiments i comerços molt originals.

Enguany, un grup de 18 comerciants es va desplaçar el passat cap de setmana a Viena per conèixer noves tendències del sector comerç. La ruta proposada aquest any pel consultor Jordi Bacaria es centrava principalment al districte 7 de Viena.

El grup de comerciants, acompanyats pel consultor, van poder fer durant 3 dies una ruta comercial per aquest districte, on s'hi ubiquen molts comerços detallistes i de consum local. El comerç és un espai social, es fa venda creuada i s'ofereixen productes exclusius per fer sentir únics als clients.

A banda de la ruta comercial, el grup de comerciants, el consultor i els representants de Promoció Econòmica, el regidor i una tècnica, van ser rebuts a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Àustria pel delegat del Govern Adam Casals.

D'altra banda, els participants valoren positivament aquest tipus d'experiència que els permet teixir relacions entre ells i veure nous conceptes i tendències, acompanyats per una persona experta en les noves tendències comercials. El "retail tour" ha estat organitzat per l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE), que assumeix el cost de la conducció del recorregut comercial. Els comerciants que hi participen es fan càrrec de totes les despeses del viatge (desplaçament, vol i dietes).
Arxivat a