La Fira de la Nou de Montesquiu tindrà més parades, més espais i més activitats

Enguany, se celebra el cinquè aniversari | Els visitants podran comprar productes artesans i participar en diferents activitats durant la jornada

Redacció Osona.com
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 16:50h
Fira de la Nou
Fira de la Nou | Adrià Costa
Aquest diumenge 23 d'octubre, Montesquiu acull la cinquena edició de la Fira de la Nou. Enguany, per celebrar el cinquè aniversari, el municipi aposta per la fira i presenta algunes novetats. Per començar s'hi podran trobar més parades que les edicions anterior.

Les nous i els productes amb aquest fruit sec com formatges, ratafies, embotits, melmelades... tindran un espai destacat durant tot el dia a la Pèrgola, on també hi haurà el comerç, les entitats locals i una representació de l’activitat del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. La Pèrgola serà l'eix central de la fira, però també tindrà altres espais ben definits.

Els aparcaments al veïnat del carrer Santiago Rosiñol, les activitats i jocs infantils a la plaça Emili Juncadella, l'exposició col·lectiva de pintura a la sala polivalent als baixos de l’Ajuntament, les parades i l’exposició de cotxes km0 i d'ocasió al carrer de la Plaçola, i l'espai de les autocaravanes a la Font d’en Nando.

El programa, a més de les activitats de cada any, incorpora com a novetats jocs per a la mainada amb un espectacular rocòdrom, un bar amb càtering i el lliurament a la mitja part dels acordionistes del 1r guardó a la Diputació de Barcelona com a millor col·laborador de la Fira de la Nou.

L’objectiu de la fira és promocionar la nou i també donar a conèixer el poble i els seus establiments, els quals s'espera que també participin de l’activitat. La Fira començarà a les 10 del matí amb una xocolatada popular. Entre les activitats, destaca la quarta trobada d'acordionistes, a dos quarts de cinc de la tarda.
 

Recull de galeries de fotos de la Fira de Nou de Montesquiu