El Voltreganès inicia una campanya de bosses reutilitzables

La iniciativa dels ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà té per objectiu potenciar el comerç de proximitat i reduir el consum de bosses de plàstic | Més de 40 comerços regalen la bossa després de la sisena compra en establiments del territori

La nova bossa es pot aconseguir en els establiments de les Masies o de Sant Hipòlit
La nova bossa es pot aconseguir en els establiments de les Masies o de Sant Hipòlit | Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà
Redacció Osona.com
18 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 9:44h
Les regidories de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà impulsen una campanya de bosses reutilitzables amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local i fomentar uns hàbits de compra en relació al medi ambient, és a dir, reduir el consum de bosses de plàstic.

Amb l'eslògan "El sac el porto jo... i el ganxo li posem tots!", s'ha repartit a totes les llars del Voltreganès un fulletó explicatiu de la campanya. Aquesta butlleta permetrà que, a partir de sis compres als comerços participants, es podrà aconseguir la bossa (màxim 2 compres al mateix establiment), fins a finalització d'existències.

La bossa és de 100% cotó amb nanses llargues i juga amb la tan coneguda dita del Voltreganès: "Sac i ganxo!". La participació en la campanya és gratuïta pels establiments comercials i hi participen més de 40 establiments de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà.