Un centenar d'escúters es reuniran aquest dissabte a Santa Eugènia

El municipi acull la setena edició de la "Scooter Run To the Hills"

1200_1476452885Santa_Eugenia_Scooter_Run
1200_1476452885Santa_Eugenia_Scooter_Run
Redacció Osona.com
14 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:42h
Aquest dissabte 15 d'octubre arriba una nova edició de la Santa Eugènia "Scooter Run To the Hills", una trobada Lambretta & Vespa. En aquesta setena edició, des de l'organització es preveu que el municipi aculli més de 100 escúters, amb gent vinguda de tot el principat, País Valencià, Saragossa i Sant Sebastià.

Els actes s'iniciaran de bon matí amb l'esmorzar de benvinguda i les inscripcions dels participants que es faran a la plaça Major. Tot seguit es realitzarà una ruta Scooter per carreteres osonenques resseguint els indrets més emblemàtics de la comarca. La ruta finalitzarà amb un dinar de germanor.

A la tarda, la música prendrà tot el protagonisme, amb les sessions dels Dj Albert The Upsshitters i Txaped Kid. I a la nit arriba l'acte més destacat de la trobada, amb el concert de Mr. Clean. La magnífica banda de tribut a The Jam que presentaran el seu concert en exclusiva a tot l'estat i ho faran acompanyats de la banda vigatana de punk The Demencials. Tancarà, ja de matinada, la jornada la "Punxada" protagonitzada pels Dj Chus de Saragossa i Kike de Castelló.

El Santa Eugènia de Berga Scooter Club (SEB SC), entitat organitzadora que compta amb el suport de l'Ajuntament del municipi.