Comença l'expedició dels nous distintius d'aparcament a la zona verda de Vic

A partir del 15 de desembre només prevaldran els nous distintius i tindran una vigència de 3 anys naturals a partir de la data de renovació

1200_1476432350image001
1200_1476432350image001 | Ajuntament de Vic
Redacció Osona.com
14 d'octubre del 2016
Els usuaris de la zona verda 2 i 3 de la ciutat de Vic -la de l’Estadi i la del Mil·lenari- poden renovar els distintius d'aquestes zones d’aparcament a partir del dilluns 17 d’octubre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la plaça Major o del Remei. La zona 1, que és la del Remei, podrà fer-ho a partir del 14 de novembre.

Els nous distintius de la zona verda tindran tres anys naturals de vigència a comptar des de la data d’expedició, sempre que es mantinguin els requisits necessaris per obtenir-los, tal com s’especifica en aquesta ordenança que es va aprovar al ple del passat 3 de febrer.

Per obtenir els nous distintius s’haurà de sol·licitar una instància a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) o via web, i s’haurà de facilitar el DNI, passaport o permís de residència de la persona que ho sol·licita. En cas que no sigui la persona titular del vehicle s’haurà de facilitar la pòlissa vigent de l’assegurança en què la persona que ho requereixi figuri com a conductor habitual; i en cas de ser propietari o llogater d’un local comercial s’haurà d’adjuntar el permís de circulació del vehicle de la persona sol·licitant.
 

 

Arxivat a