Manlleu acull el Concert Catalunya Coral 2016 de la demarcació d'Osona, Ripollès i Cerdanya

Cordhomes i la Federació Catalana d'Entitats Corals organitzen l'espectacle que anualment es fa des de la Federació i que acull la ciutat d'una entitat, associació, cor o coral que estigui interessada en la promoció del cant coral.

Redacció Osona.com
13 d'octubre del 2016
Actualitzat el 14 d'octubre a les 17:40h

Imatge promocional de la formació Cordhomes. Foto: Cordhomes.


Manlleu és la ciutat acollidora de la 19a edició del Concert Catalunya Coral 2016 de la demarcació d'Osona, Ripollès i Cerdanya. La Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC) i Cordhomes organitzen el concert Catalunya Coral que anualment es fa des de la Federació i que pot acollir la ciutat d'una entitat, associació, cor o coral que estigui interessada en la promoció del cant coral.

El concert, que es fa aquest dissabte dia 15 d'octubre a l'Església del Col·legi La Salle de Manlleu, és un dels que s'organitzen en cada una de les onze demarcacions en què està subdividida la Federació Catalana d'Entitats Corals. Al concert hi participaran el Cordhomes, de la demarcació d'Osona, la Coral Lavínia, de la demarcació del Barcelonès, i la Coral Polifònica Joia d'Alella, de la demarcació del Maresme.

El concert, que és gratuït i obert a tota la població, tindrà lloc a l'Església del Col·legi La Salle de Manlleu a les 9 del vespre.
 

Cartell de l'esdeveniment

Arxivat a