La Festa del Bolet de Seva acull milers de visitants, tot i la mala temporada

Va costar vendre el producte perquè n'hi havia pocs i eren més cars | De cara l'any vinent, per la 20a edició es preveu fer quelcom "especial"

Festa del Bolet de Seva.
Festa del Bolet de Seva. | Josep M. Costa
Redacció Osona.com
10 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 11:21h
Aquest diumenge, Seva va celebrar la 19a edició de la Festa del Bolet. Com és costum, un any més, el centre del poble va acollir una seixantena de parades de productes, activitats infantils i exposicions. L'alcalde de Seva Xavier Rierola valora positivament la dinovena edició de la Festa del Bolet, tot i que "no hi va haver tanta gent com l'any passat".

El 2015 es va arribar al "topall" de visitants, entre 18 i 20 persones, mentre que enguany l'assistència va ser menor, entre 12 i 13 mil persones, explica l'alcalde. Rierola ho atribueix a què el 2015, el dia següent era festa: 12 d'octubre. La majoria dels visitants es van concentrar al matí. Tot i així, "podem estar molts contents" sentencia Rierola.
 

Festa del Bolet de Seva. Foto: Josep M. Costa


Pel que fa a la venda de bolets, Rierola explica que enguany com que n'hi ha menys, i els pocs que hi ha són més cars, "va costar vendre'n". A la festa d'enguany s'estrenava el tastet de bolets per incorporar les millors receptes a la Biosfera de Montseny. Es van vendre un miler de terrines.

Els amants dels bolets que ho desitgin van poder participar en el concurs de bolets, gaudir d'aquests tastets i van poder admirar la tradicional exposició de bolets. De cara la vintena edició, que se celebrarà l'any que ve, l'alcalde apunta que "pensaran en alguna cosa especial" per celebrar-ho.
 

Recull de galeries de fotos de la Festa del Bolet de Seva