La Caixa col·labora amb Ausa futur per l'emprenedoria i la formació dels joves d'Osona

La fundació bancària fa una aportació de 25.000 euros

Durant la signatura del conveni.
Durant la signatura del conveni. | La Caixa
Redacció Osona.com
06 d'octubre del 2016
La Fundació Bancària La Caixa dóna suport a Ausa Futur en projectes que tinguin com a objectiu el foment de l’emprenedoria, l’educació i la igualtat d’oportunitats dels joves a nivell formatiu, a través d'una aportació global de 25.000 euros.

Joan Font, president d’Ausa Futur i Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, van signar el conveni a finals de setembre, a través del qual l’Obra Social La Caixa col·laborarà amb aquesta aportació. Alhora el conveni estableix que Ausa Futur coordinarà la recepció de projectes i que una comissió integrada per representants de l’entitat i de la fundació bancària seleccionarà les actuacions que més s’ajustin a aquests objectius.

Durant l’acte de signatura, el president d’Ausa Futur i el director territorial de CaixaBank a Catalunya es van felicitar per l’acord assolit. Tal com informen a través d'un comunicat, Joan Font va destacar que "la col·laboració de CaixaBank permetrà a Ausa Futur sumar esforços en la seva acció a favor d’un desenvolupament sostenible, la retenció de talent i el suport a les entitats més representatives de la comarca". Jaume Masana, per la seva banda, va manifestar la coincidència d’objectius entre ambdues entitats, ja que l’educació i garantir la igualtat d’oportunitats són dos dels objectius prioritaris de l’Obra Social La Caixa.
 
Ausa Futur és la societat participada per Bon Preu, La Farga, Casa Tarradellas, Casa Riera Ordeix, Novatilu, BBVA, Fundació Eduard Soler, Divasa-Farmavic, Seidor, FFerrer, Tesem, Dorna, Consell Empresarial d’Osona i Cambra de Comerç de Barcelona (Osona). Té com a objectiu promoure actuacions en l’àmbit territorial, econòmic i del coneixement a Osona i la Catalunya Central que contribueixin a millorar la qualitat del territori i de la seva gent.

L’entitat es proposa contribuir a ordenar i planificar el territori per a garantir un desenvolupament sostenible i equilibrat; afavorir un creixement econòmic d’alt valor afegit, innovador, respectuós i sostenible a llarg termini i fixar i retenir el talent de la comarca a  més d’atreure’n de fora.

D'altra banda CaixaBank disposa d’un total de 23 oficines a la comarca d’Osona, fet que situa a l’entitat com a referència en aquest territori. A més, CaixaBank posa a la disposició de les empreses osonenques un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses.