La Mostra Micològica de Cantonigròs celebra la 20a edició doblant les activitats

Enguany també es canvia la ubicació de la fira

Redacció Osona.com
06 d'octubre del 2016
Actualitzat el 07 d'octubre a les 17:29h
La Mostra Micològica torna aquest cap de setmana a Cantonigròs amb el doble d'activitats. Enguany se celebra la 20a edició, i el diumenge coincideix amb la fira de productes artesans i de bolets, amb l'objectiu de donar a conèixer els productes locals i de proximitat. Tal com explica l'alcalde de l'Esquirol Alex Muntanyà "es compta amb la participació l'Associació de veïns de Cantonigròs i la Cabrerès Associació de Comerciants".

L'alcalde també explica que enguany s'ha canviat la ubicació per l'ampliació de la mostra. La mostra s'ubicarà a les antigues escoles (darrere l'església).

Entre les activitats, destaca la mostra de cerveses artesanes amb la presència de La Calavera, Cerberus i Rolling Beer. A més d'això s'ha programat un seguit d'activitats pensades per a totes les edats. Per als més petits hi haurà tallers de cuina infantil, tallers i concursos de dibuix de bolets, inflables i cercavila amb capgrossos. També hi haurà activitats per la família com Anem a caçar bolets o Troba el bolet amagat.

La gastronomia també tindrà un pes important. Destaca l'hora del vermut, on diversos restaurants del municipi oferiran tapetes a un preu modest. Durant el cap de setmana també hi haurà un esmorzar popular amb botifarra de bolets, un showcooking de la cuina del bolet, un concurs de tapes de bolets i un tastet de gintònics.
 

Consulta tot el programa