Obeses tanca la «Gira Llegendària» amb un gran Museu vivent al TNC

Aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, el públic podrà interactuar amb els personatges de les cançons del grup, com ara l'Home del Bigoti Gegant o la Benplantada, en un acte amenitzat per en Peyu

Redacció
05 d'octubre del 2016
Actualitzat el 07 d'octubre a les 17:32h
Inclassificables, sorprenents, audaços i amb la punta de la creativitat sempre esmolada al màxim, Obeses prepara per aquest dissabte, 8 d'octubre, un gran esdeveniment com a colofó de la Gira Llegendària. En el marc incomparable del Teatre Nacional de Catalunya, el grup osonenc obrirà a tots els públics el "Museu Obeses", un concert plantejat com un seguit d'experiències irrepetibles on la sala barcelonina es convertirà en una galeria per fruir de l'univers que envolta el grup i totes les seves cançons.
 
A partir de les sis de la tarda, als jardins del teatre, els assistents degustaran l'experiència d'estar envoltat d'un museu vivent en què podrà contemplar i interactuar amb els múltiples personatges que apareixen en les cançons d'Obeses, com ara l'Home del Bigoti Gegant o la Benplantada. Amb humor i algun toc de surrealisme, el museu comptarà amb un guia de luxe, en Peyu, que acompanyarà els visitants durant tota la visita i fins a la porta mateixa del concert, que començarà a les vuit del vespre.
 

Arnau Tordera, d'Obeses, recollint el premi Enderrock. Foto: Albert Alemany


La Gira Llegendària arriba a la fi

El concert arriba després que Obeses hagi girat durant més d'un any i mig arreu de les terres de parla catalana. Durant aquesta gira de presentació de Monstres i Princeses, tercer disc de la formació, el quartet ha ofert concerts de tots els formats imaginables: des de concerts de sala, passant pes festes majors, teatres, grans festivals i concerts amb cor.

També cal destacar les vuit representacions del què ha estat considerada com a una de les fites musicals i artístiques del país: Obeses 3D, un concert on el grup oferia la seva música acompanyat per una banda simfònica i un cor mixt. Amb el tercer disc, ha arribat el reconeixement unànime d'Obeses per part de públic i crítica, amb el Premi Enderrock a millor artista del 2015, Premi al millor disc del 2015 de Ràdio4 i també el darrer Premi Altaveu.