Usuaris de la C-17 demanen millores i més seguretat arran de les últimes esllavissades

Exigeixen que “d’una vegada per totes” es resolguin els problemes de la carretera | Amb dos dies compten amb 7.000 M’agrada al grup de Facebook que han creat, que esperen que es transformi en una plataforma

Redacció
04 d'octubre del 2016
Actualitzat el 05 d'octubre a les 9:53h

Un tram de la C-17 entre Tagamanent i Aiguafreda Foto: Jaume Ventura


Fa un parell de dies, i arran dels dos despreniments que hi ha hagut a la zona, va néixer el grup de Facebook Stop accidents a la C-17. Des de llavors, ja acumula gairebé 7.000 M’agrada de persones que volen més seguretat a la via. Ara, els impulsors d’aquesta iniciativa volen més enllà i fins i tot es plantegen la creació d’una plataforma per pressionar i exigir millores en aquesta carretera.

L’impulsor d’aquest grup, Eduard Folch, ha explicat a NacióDigital que aquest nivell d’adhesions no el sorprèn perquè assegura que molta gent està preocupada: "La C-17 té un problema d’accidents per els deficiències que hi ha, des de massa incorporacions fins a paviment lliscant en alguns punts, corbes mal fetes i despreniments de pedres”. A més, creu que també s’ha de tenir en compte que cada cop hi ha més gent que utilitza la via i això fa que es desgasti encara més: "Molts usuaris ens veiem obligats a anar en transport privat per com de malament funciona el servei de Rodalies", critica.
 

Eduard Folch, l'impulsor del grup Foto: Jaume Ventura


El grup demana que, "d’una vegada per totes", es facin les millores a la C-17 i recorda la perillositat del tram on hi ha hagut accidents les últimes setmanes, entre Tagamanent i Aiguafreda.

Els impulsors del grup faran aquest divendres al vespre una reunió a l’Ajuntament de Tagamanent, i conviden a tothom qui vulgui a assistir-hi per parlar d’iniciatives a fer per pressionar en aquest tema. No descarten fer mobilitzacions.