Comencen les obres per construir cunetes de formigó a la carretera de les Viles a Folgueroles

La durada estimada dels treballs és d'un mes

El tram afectat és el de la carretera de Sant Tomàs
El tram afectat és el de la carretera de Sant Tomàs | Diputació de Barcelona
Redacció Osona.com
04 d'octubre del 2016
La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana (4 o 5 d'octubre) les obres de construcció de cunetes de formigó en el tram de la carretera N-141d entre les Viles i Folgueroles. Aquestes obres, que tenen com a objectiu millorar el drenatge i la seguretat i confort dels usuaris d'aquest tram de carretera comprès entre els PK 3,600 i 4,600, comportaran talls amb pas alternatiu de trànsit regulat per senyalistes.

Les obres comporten la construcció de cunetes revestides de formigó, preparades per a la circulació ocasional dels vehicles amb una amplada d'1,2 metres, i adaptació dels pous de drenatge existents. En l'actualitat aquest tram de carretera disposa d'una amplada mitjana de 5,46 metres i presenta una intensitat mitjana diària (IMD) de 6.077 vehicles, amb un percentatge de 9,57% de vehicles pesants.

La carretera N-141d connecta Vic amb Vilanova de Sau, passant per Calldetenes, Folgueroles, Tavèrnoles i Sant Sadurní d'Osormort. El tram que s'intervindrà va de la intersecció de les Viles, on es troba l'enllaç amb la carretera C-25 i la BV-5201, i la intersecció amb la BV-5121, que dóna accés al nucli urbà de Folgueroles i el polígon industrial de La Fàbrica.

El tram afectat per les obres Foto: Ajuntament de Folgueroles
 

Foto: Diputació de Barcelona