Comencen les obres per construir cunetes de formigó a la carretera de les Viles a Folgueroles

La durada estimada dels treballs és d'un mes

per Redacció Osona.com, 4 d'octubre de 2016 a les 09:20 |
El tram afectat és el de la carretera de Sant Tomàs | Diputació de Barcelona
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana (4 o 5 d'octubre) les obres de construcció de cunetes de formigó en el tram de la carretera N-141d entre les Viles i Folgueroles. Aquestes obres, que tenen com a objectiu millorar el drenatge i la seguretat i confort dels usuaris d'aquest tram de carretera comprès entre els PK 3,600 i 4,600, comportaran talls amb pas alternatiu de trànsit regulat per senyalistes.

Les obres comporten la construcció de cunetes revestides de formigó, preparades per a la circulació ocasional dels vehicles amb una amplada d'1,2 metres, i adaptació dels pous de drenatge existents. En l'actualitat aquest tram de carretera disposa d'una amplada mitjana de 5,46 metres i presenta una intensitat mitjana diària (IMD) de 6.077 vehicles, amb un percentatge de 9,57% de vehicles pesants.


La carretera N-141d connecta Vic amb Vilanova de Sau, passant per Calldetenes, Folgueroles, Tavèrnoles i Sant Sadurní d'Osormort. El tram que s'intervindrà va de la intersecció de les Viles, on es troba l'enllaç amb la carretera C-25 i la BV-5201, i la intersecció amb la BV-5121, que dóna accés al nucli urbà de Folgueroles i el polígon industrial de La Fàbrica.

El tram afectat per les obres Foto: Ajuntament de Folgueroles
 

Foto: Diputació de Barcelona


 

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació