Una noia de Manlleu, víctima de l'accident de la C-17 a Tagamanent

Els Mossos obren una investigació per esclarir els fets

Redacció
30 de setembre del 2016
Actualitzat el 01 d'octubre a les 9:52h
La víctima mortal de l'accident que va tenir lloc dijous a la tarda a la C-17 a Tagamanent (Vallès Oriental) és la conductora del turisme accidentat, Marta Vilaró, de 28 anys i veïna de Manlleu (natural d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles), segons El 9 Nou.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets, ja que en el lloc on es va produir el sinistre, al quilòmetre 38,5 en sentit sud (l'antiga Leiro), s'hi va trobar una roca. El vehicle accidentat va sortir de la via i va acabar bolcant a la mitjana de l'autovia.

A conseqüència de l'impacte també va resultar ferida lleu la passatgera davantera del vehicle, que va ser traslladada a l'Hospital de Granollers. Arran del sinistre, es van activar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, i una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del SEM. Pel que fa a l'afectació viària, la carretera va estar restringida en els dos sentits de la circulació durant una hora i mitja i es van registrar retencions de fins a cinc quilòmetres.

 
Arxivat a