El govern de Torelló demanarà que la parada del barri de Montserrat retorni al seu antic lloc

L'emplaçament es va suprimir el mes de juny quan es va canviar el recorregut pel centre del municipi

Redacció Osona.com
28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 8:57h

El ple d'aquest dilluns. Foto: Ajuntament de Torelló


L'Ajuntament de Torelló es reunirà amb l'empresa Sagalés per insistir en la voluntat de retornar la parada del bus urbà del barri de Montserrat al seu anterior emplaçament a la plaça dels Lleons. Tal com informa l'ajuntament, tots els grups van donar suport a la moció que va presentar ERC-Junts per Torelló. Els canvis es van produir a partir de l'1 de juny d'enguany.

Aquesta moció, aprovada aquest dilluns, proposava diferents mesures amb el servei urbà. La més destacada era la sol·licitud de modificar aquesta parada del bus, és a dir, retornar-la al carrer Girona, al costat de la plaça dels Lleons. També es demanava l'habilitació de més punts de venda d'abonaments del servei de bus i l'establiment de tarifes pel trajecte urbà per col·lectius específics com pensionistes, joves, etc.

Des de la CUP també es va proposar revisar altres parades, com la de l'avinguda de la Generalitat, i instal·lar marquesines. El regidor David Forcada va certificar l'acord de l'equip de govern amb la proposta i va assegurar que es farà "tot allò que depèn de nosaltres". També va dir que la parada es va moure "a contracor" per necessitats tècniques. Tot i així, l'equip de govern es reunirà amb l'empresa Sagalés per intentar retornar la parada al seu antic lloc.
Arxivat a