Manlleu constitueix la Taula d'Indústria

També va presentar l'esborrany del Pla de Dinamització dels Polígons d'Activitat Econòmica del municipi | La proposta sorgeix del Fòrum Econòmic i Social (FES) de Manlleu

Redacció Osona.com
27 de setembre del 2016

Durant la presentació de la nova taula i l'esborrany del pla Foto: Ajuntament de Manlleu


El passat dijous, dia 22, es va celebrar una primera reunió i es va constituir la Taula d'Indústria, on es va presentar l'esborrany del Pla de Dinamització dels Polígons d'Activitat Econòmica de Manlleu. Aquest document ha de permetre executar de forma conjunta amb l'empresariat manlleuenc un pla d'accions definit en base a 7 àmbits: organització, infraestructures, mobilitat, formació, serveis, comunicació i medi ambient. L'objectiu del pla i de la seva execució és el de desenvolupar infraestructures modernes, que permetin un sòlid creixement econòmic, generador d'ocupació.

El regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarés, assenyala que "aquest pla és un repte per l'ajuntament però també és una gran oportunitat". El regidor el defineix "com un projecte de màxims amb coresponsabilitat i amb voluntat de ser resolutius sota el marc de diàleg".
 

Durant la trobada de la setmana passada Foto: Ajuntament de Manlleu


La proposta de creació d'aquesta taula sorgeix del Fòrum Econòmic i Social de Manlleu (FES Manlleu), organitzat el passat mes d'abril per l'Oficina de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manlleu, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats econòmiques i socials del municipi, posant en valor les potencialitats de la ciutadania i dels agents implicats en el desenvolupament local.

Van ser dos dies en què van tractar-se de manera oberta i participativa temes d'interès pels diferents sectors empresarials entre els agents socials. L'espai dedicat al sector industrial va comptar amb la participació de destacats empresaris del teixit industrial de la ciutat i una de les propostes que va sorgir del treball conjunt va ser la creació de la Taula d'Indústria.
Arxivat a