S’inaugura el parc Maria Àngels Anglada

Ja es va obrir al públic el passat mes d'agost | L’alcaldessa, Anna Erra, insta a convertir el parc en un espai de convivència

El parc recupera el pou i té nous bancs i papereres
El parc recupera el pou i té nous bancs i papereres | Carles Fiter
Redacció Osona.com
26 de setembre del 2016
Aquest dissabte es va inaugurar el parc Maria Àngels Anglada. Tot i que, l'Ajuntament de Vic ja el va obrir al mes d'agost, aquest cap de setmana es va fer oficial. En l'acte inaugural l'alcaldessa, Anna Erra, va ser l'encarregada de destapar la placa del nou espai i va animar a convertir el parc en un espai de convivència i es va mostrar molt satisfeta per poder tornar a Vic un espai amb molt d’encant.

El que era el pati interior del Seminari Vell està obert al públic de 9 del matí a les 10 del vespre, tant pel carrer de la Ramada com des de la plaça Pompeu Fabra, en què s’hi ha ubicat una nova tanca amb clau d’accés que gestionen dos establiments de la zona (el Bar Ítaca i les Putes Receptes de la Iaia).

A banda d’aquesta nova zona d’accés, els serveis municipals han arranjat el sòl del parc, han habilitat una pista de petanca, han col·locat bancs, punts de llum i papereres a més de recuperar un antic pou que hi havia en aquest espai interior.

Així doncs, s'ha recuperat un espai públic desaprofitat al centre històric de la ciutat de Vic. Aquesta recuperació ha estat possible a les actuacions de l’àrea de Serveis de l’Ajuntament de Vic i a la demanda de l’Associació de veïns del Seminari Vell d’activar la zona.

També van intervenir-hi la germana de M. Àngels Anglada, Enriqueta Anglada, nascuda en una de les cases que donen aquest espai; el president de l’Associació de Veïns, Josep Alemany; i va estar amenitzat per alumnes de l’Institut del Teatre de Vic i els gegants del carrer de la Riera.
 

L'alcaldessa destapant la placa Foto: Ajuntament de Vic



 
Arxivat a