Una «food truck» promou els productes de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura

La Tartana farà recorregut tant en fires i esdeveniment d'arreu de Catalunya, com en centres educatius

per Redacció Osona.com , 26 de setembre de 2016 a les 11:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant la inauguració Foto: Associació Leader Ripollès Ges Bisaura


L'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura va inaugurar la setmana la food truck La Tartana que té per objectiu promocionar els productes del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura en fires i esdeveniments d'arreu de Catalunya.


És una manera original de facilitar el tast i el coneixement dels diferents productes. Es projectarà com un espai estratègic per promocionar i difondre la cuina de muntanya i els productes locals, i de retruc ajudarà en la promoció turística del territori.

Del Ripollès promocionarà els productes agroalimentaris de la marca de garantia Producte del Ripollès, i de la Vall del Ges, Orís i el Bisaura donarà a conèixer els productes més destacats dels diferents elaboradors (productes de proximitat).


Es pretén que La Tartana també esdevingui un espai test per als alumnes de l'Aula d'Hostaleria del Ripollès, oferint-los l'oportunitat d'adquirir una experiència laboral. Fer demostracions de cuina a la food truck s'ha d'entendre també com una experiència laboral i una sortida professional més. La tendència a valorar els productes de proximitat requereix que els alumnes d'especialitats culinàries tinguin un coneixement més acurat de tot el procés des de la producció fins al plat.

La Tartana també serà una eina important dins el projecte "Territori educador. Ens mengem les valls". Mitjançant aquesta cuina amb rodes s'arribarà a les escoles i es donarà a conèixer el producte del territori, amb la Tartana es podran realitzar, en col·laboració amb els centres educatius, una gran quantitat d'activitats per als nens i nenes.
 

Durant la inauguració Foto: Associació Leader Ripollès Ges Bisaura

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació