El Festival Benèfic contra el Càncer dels Hostalets de Balenyà celebra la desena edició

Amb motiu de l'aniversari està previst un nou format amb màgia, monòlegs i música, aquest dissabte

Toni Carrasco
22 de setembre del 2016
Actualitzat el 23 de setembre a les 18:44h
Durant més de sis hores aquest dissabte a la tarda, vespre i nit la Sala Polivalent dels Hostalets de Balenyà acollirà la 10a edició del Festival contra el Càncer, que organitza la delegació local d'Osona contra el Càncer.

Per celebrar l'efemèride, enguany es remodelen els continguts i es proposa al públic assistent tres novetats: la màgia, els monòlegs i la música en directe.

El festival començarà a dos quarts de 7 del vespre amb les actuacions dels mags Maga Game i l'hostaletenc Mag Aleix (Aleix Vilaró), fundador de l'Associació Nou Màgics, amb deu anys d'experiència a dalt dels escenaris i més de set-centes actuacions arreu. A les 8 del vespre es farà un sopar popular amb botifarrada.

A les 9 està prevista una sessió de monòlegs escrits per Jordi Roca i que interpretaran Arnau Casanovas, Tricky i Anna Sallent. El festival clourà a partir de les 10 de la nit amb un concert especial a càrrec de la cantautora terrassenca Gemma Humet, el grup de pop rock de Centelles, Bonobos i la banda de versions de rock and roll dels anys 60, els vilatortins, The Thursday Band.

Aquesta banda, que versionarà les cançons més conegudes de Rollings Stones, The Beatles o The Shadows, està formada per Francesc Soler a la guitarra; Pere Robles al baix; Genís Riera a la bateria; Jaume Boguñà a la guitarra; Aurora Mendoza al teclat i veus i Josep M. Villegas a la guitarra i veus. El donatiu per poder-hi assistir és de cinc euros.
Arxivat a