Torna el VicBir, el festivalet de la cervesa artesana de la plaça dels Màrtirs

Cada dissabte de final de mes la zona acollirà tallers gastronòmics, sessions de maridatges on la cervesa és la protagonista

1200_1474471008image001
1200_1474471008image001 | Ajuntament de Vic
Redacció Osona.com
21 de setembre del 2016
Actualitzat el 23 de setembre a les 18:43h
Aquest dissabte torna el VicBir, festivalet de la cervesa artesana torna a la plaça dels Màrtirs. La proposta, endegada per l'Ajuntament de Vic amb la col·laboració dels comerciants de la zona de l'Eixample Morató, té l'objectiu d'ajudar a dinamitzar aquesta àrea de la ciutat. En aquest sentit, la regidora de Comerç i Turisme, M. Carme Bover, ha reiterat el compromís que té l'equip de govern per contribuir i posar en valor aquesta zona de la ciutat.

El festival sociogastronòmic es va celebrar per primer cop el passat mes de juny i torna aquest setembre després de les vacances. El VicBir començarà a les 12 del migdia fins a 11 de la nit. D'aquesta manera es dóna a conèixer diferents productors artesans de diverses zones geogràfiques i així la ciutadania pot descobrir-ho. Aquesta acció s'anirà repetint cada dissabte a finals de mes amb tallers gastronòmics amb cuiners de renom, sessions de maridatges on la cervesa artesana és la protagonista i que es combinaran amb formatges o embotits i estarà amenitzat amb concerts de música en directe.
Arxivat a