El Mercat de Música Viva s'acomiada amb un concert que reinterpreta quaranta anys de pop rock osonenc

L'espectacle "Osona canta Osona" l'han protagonitzat els alumnes de les escoles de música de la comarca i el grup Astrio

Van cantar alumnes de les escoles de música de diferents municipis de la comarca
Van cantar alumnes de les escoles de música de diferents municipis de la comarca | ACN Martí M.
ACN
19 de setembre del 2016
Actualitzat el 20 de setembre a les 11:50h
Els alumnes de les escoles de música d'Osona, acompanyats pel grup Astrio, van pujar aquest diumenge al vespre a l'escenari de la plaça Major de Vic per reinterpretar quaranta anys de pop rock osonenc. Amb el títol "Osona canta Osona", l'espectacle va servir per acomiadar la 28a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), que va arrencar dimecres.

Sota la direcció artística de Joan GodayolGudi, el concert va presentar quatre dècades de música osonenca amb una nova mirada, una nova perspectiva i una nova sonoritat. Els més de cent alumnes, d'entre 12 i 18 anys, van participar en la funció van interpretar cançons de pop rock osonenc més emblemàtiques dels darrers quaranta anys.

Entre d'altres van cantar La Rambla, de Quimi Portet; Fent Camí, dels Esquirols; Rompeolas, de Loquillo; o És inútil continuar, de Sau. En total, una desena de cançons que van interpretar els alumnes de les escoles de música de Centelles, Gurb, Sant Hipòlit de Voltregà, Manlleu, Sant Pere de Torelló, Taradell i Vic.

La iniciativa està inclosa també en la programació de Vic Capital de Cultura Catalana 2016 (VICCC), que dedica aquest mes de setembre a la música. El concert, segons han explicat des de l'organització, ha representat també una important tasca pedagògica, que va iniciar-se mesos enrere a través d'assajos parcials i generals.
 

La plaça Major de Vic es va omplir de gom a gom Foto: ACN Martí M.

Arxivat a