Quimi Portet omple la plaça amb el seu rock d'autor

El cantautor ha repassat cançons d'antics àlbums, sense oblidar les del nou "Ós bipolar" | Els vigatans Est Oest s'han estrenat a l'escenari per excel·lència del Mercat de Música Viva

Quimi Portet en el concert de la plaça Major de Vic
Quimi Portet en el concert de la plaça Major de Vic | José M. Gutiérrez
17 de setembre del 2016
Actualitzat el 19 de setembre a les 8:37h
Quimi Portet ha omplert la plaça amb el seu rock d'autor el concert del Mercat de Música Viva de Vic d'aquest dissabte. El cantant vigatà ha començat el concert declarant que "és un honor i un plaer pels artistes locals" tocar pel Mercat de Música Viva de Vic. Quan Portet ha posat els dits a la guitarra per començar el concert, la plaça Major de Vic s'ha començat a omplir de gom a gom.

El cantautor ha repassat diferents cançons dels seus àlbums (Flors i Violes, Aparteu les criatures...), però no hi han faltat les del nou l'àlbum que ha publicat enguany Ós bipolar. El començament Portet ha avisat que "en un concert d'un cantautor", el públic ha de cridar quan el cantant diu "llibertat" i "Sabadell", així ho ha aconseguit cantant la seva cançó titulada amb aquesta última ciutat.
Quimi Portet, que ja ha tocat al Mercat de Música Viva d'altres anys, ha acomiadat una plaça entre crits i aplaudiments. Abans d'ell, han estrenat l'escenari els vigatans Est Oest, guanyadors del Sona9 de l'any passat. El grup ha presentat el seu àlbum Fortuna, a l'escenari per excel·lència del mercat -amb la plaça gairebé plena-, i han acabat amb Margarida amb l'ajuda del públic. Fa poques setmanes que van presentar-ne el seu primer videoclip. El grup Delafé ha posat punt i final als concerts de la plaça Major de Vic. Mentrestant, els noruecs Madcon i els bosnians Dubioza Kolektiv actuaven a El Sucre.
 

Est Oest Foto: José M. Gutiérrez

Arxivat a