MMVV

Capgirem Vic reparteix les invitacions per als concerts del MMVV a la Llar Juvenil i el Casal Claret

La formació, que denuncia "els privilegis" de la classe política, ha donat les vuit invitacions rebudes

per Redacció Osona.com , 15 de setembre de 2016 a les 16:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Katia Juncks entregant quatre invitacions al Casal Claret Foto: Capgirem Vic


En el ple d'aquest dimecres, Capgirem Vic va manifestar el seu rebuig als passis que reben els càrrecs polítics per accedir gratuïtament a fires, mercats i festivals que organitza la ciutat. En concret, cada regidor de l'ajuntament ha rebut dues acreditacions. L'alcaldessa Anna Erra com el regidor de Fires i Mercats i president de l'Oficina de Fires i Mercats (OFIM), Benjamí Dòniga, han rebut fins a deu acreditacions cadascun.


La formació ha decidit donar les seves vuit invitacions a la Llar Juvenil i el Casal Claret. Tal com expliquen en un comunicat, "entenem que aquestes entitats, i els joves que hi participen, fan una tasca importantíssima que mereix tot el nostre reconeixement". D'altra banda denuncien "aquests privilegis" de la classe política i "continuarem fent-ho fins a eradicar-los".

En el ple, en l'apartat de precs, van demanar que es canviés aquest criteri polític i tècnic, ja que "és un privilegi que val tres euros" i tots els regidors poden assumir. "Ha de ser sufragat amb els diners que cada grup municipal rep de l'ajuntament mensualment per la nostra representació al consistori" sentencia en el comunicat. És el segon any que Capgirem Vic  dóna els passis a altres entitats i òrgans. L'any passat ho va fer a través d'un sorteig. 

Joan Coma Roura entregant quatre passis a la Llar Juvenil. Foto: Capgirem Vic

 

Participació