Els Centres Cívics de Vic estrenen més «Propostes» a la seva programació

Entre els nous tallers destaca una classe magistral amb l'actriu Sílvia Bel sobre els secrets per comunicar

Redacció Osona.com
13 de setembre del 2016
Els Centres Cívics (CCVIC) de la ciutat de Vic ja tenen a punt la programació per aquesta tardor. A més de l'oferta consolidada dels tallers de temporada, enguany estrenen "Propostes", actes puntuals en format variat on es podrà fer, per exemple, una classe magistral amb l'actriu Sílvia Bel sobre els secrets per comunicar, un concert inèdit amb en Joan Colomo i en Guillem Roma junts o la construcció d'un poble en família amb 40.000 peces de Lego.
 

Joan Carles Aumatell i Susagna Roura durant la presentació Foto: Ajuntament de Vic


En la programació, que es va presentar la setmana passada, la regidora de Cultura Susagna Roura i el tècnic responsable dels CCVIC Joan Carles Aumatell van destacar l'èxit i la continuïtat de la programació, per on hi passen un miler de ciutadans cada trimestre. Des de la posada en marxa l'any 2008 dels CCVIC s'han realitzat un total de 35.732 inscripcions.

Les inscripcions s'obren aquest dimecres, a partir de les 4 de la tarda, tant de forma presencial a qualsevol CCVIC com en línia. Havien de començar dilluns, però per problemes tècnics no s'ha pogut fer.
 

Consulta les "Propostes" dels CCVIC

Arxivat a