Balenyà instal·la dos radars informatius a les entrades del municipi

A més d'aquesta funció, també es poden realitzar campanyes de control de velocitat esporàdicament

1200_1473753534radar2
1200_1473753534radar2 | Ajuntament d'Hostalets de Balenyà
Redacció Osona.com
13 de setembre del 2016
Actualitzat a les 9:59h
L'Ajuntament de Balenyà ha instal·lat dos radars informatius a les entrades del municipi, a banda i banda de l'antiga N-152. Tal com expliquen a través d'un comunicat, l'objectiu d'aquests dos radars és conscienciar als vehicles que accedeixen al municipi per aquestes dues entrades que redueixin la velocitat, ja que habitualment ho fan per sobre el que correspon.

L'antiga carretera nacional s'ha anat convertint amb el temps en un via de trànsit de vianants, i molt especialment dels infants que van en el bus per traslladar-se a l'institut. La instal·lació també permet que, a més d'aquesta funció informativa, esporàdicament, es puguin realitzar campanyes de control de velocitat. La instal·lació d'aquests dos radars és una de les 43 actuacions previstes dins del Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2016-2019.

Aquesta "urbanització" de l'antiga carretera anirà en augment a mesura que es vagi desenvolupant la transformació d'aquest espai en un passeig que vertebra i uneix la urbanització sud amb el nucli principal del municipi, o també amb el camí que està previst fer des de Balenyà fins a Centelles, que són actuacions també previstes dins del PAM aprovat.
 

Un dels nous radars Foto: Ajuntament d'Hostalets de Balenyà





 
 

Arxivat a