El conseller Carles Mundó, Nandu Jubany, alcaldes i diputats, a Berga per la Diada

Polítics, personalitats i professionals de renom de la comarca d'Osona ocuparan l'anomenada fila 0

Carles Mundó.
Carles Mundó. | Adrià Costa
Redacció
11 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:43h
El conseller de Justícia de la Generalitat, Carles Mundó, així com diversos polítics, diputats, personalitats conegudes i professionals de renom ocuparan l'anomenat espai vip o fila 0 de la manifestació de la Diada de l'Onze de Setembre d'aquest diumenge a Berga. Així ho ha confirmat aquest mateix diumenge l'ANC a través d'un comunicat, on ha presentat algunes de les cares que hi seran presents. 

Tal com ja va informar aquest diari, l'acte estarà presentat per Màrius Serra i el manifest anirà a càrrec de l'esportista Núria Picas. No obstant això, també s'hi podran trobar professionals com Nandu Jubany, o parlamentaris com la republicana Marta Rovira; l'alcalde de Ripoll i diputat Jordi Munell o la diputada per la CUP Pijar Castillejo. 

A banda, també hi haurà alcaldes i polítics com ara el de Prats de Lluçanès i vicesecretari general de coordinació interna d'ERC, Isaac Peraire; l'exdiputat i exalcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal; els alcaldes de la Pobla de Lillet, Cercs, Guardiola, Avià i Puig-reig, Vicenç Linares, Jesús Calderer, Josep Lara, Patrocini Canal i Josep Maria Altarriba; el president del Consell Comarcal del Berguedà i alcalde de Gironella, David Font; l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina, membres de Solidaritat Catalana com Carles Chavarria i Sergi Barragan, i regidors de Berga i comarques.