Un centenar de persones reivindiquen la desobediència amb la marxa de torxes

Enguany els actes s'han celebrat a Manlleu

Redacció Osona.com
10 de setembre del 2016
Actualitzat a les 21:56h

Durant la marxa de torxes Foto: Josep M. Montaner


L'Esquerra Independentista s'ha mobilitzat aquest 10 de setembre per reivindicar, un any més, la desobediència "com l'única efectiva per assolir la independència dels Països Catalans". Un centenar de persones han assistit a la marxa de torxes per la independència que ha sortit de la plaça Fra Bernadí de Manlleu i fins a la plaça Dalt Vila.

Tot seguit, a la mateixa plaça, s'han dut a terme un acte polític amb quatre intervencions: Mireia Vehí, diputada de la CUP-Crida Constituent al Parlament de Catalunya; membres de La Xinxa, col·lectiu feminista de Manlleu; Montse Castañé, militant de la COS i de Càrnies en Lluita i membre del Comitè d'Empresa de l'escorxador ESFOSA; i Arnau Comajoan, militant d'Arran, organització juvenil de l'Esquerra Independentista que ha renascut amb força aquest any a Osona, amb dos nuclis: a Manlleu i Vic.

Les organitzacions i col·lectius de l'Esquerra Independentista d'Osona que han convocat a la mobilització són la CUP Alt Ter, Arran Osona, SEPC Osona, COS Osona-Ripollès, Endavant OSAN Osona, el Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, La Xinxa (grup feminista de Manlleu), Capgirem Vic i els Eskerdats (Assemblea de Joves de Roda de Ter).
 

Foto: Josep M. Montaner
 

Foto: Josep M. Montaner

Foto: Josep M. Montaner

Arxivat a